DeathProofPartyKillers

 2010.02.24. 14:03

REC presents: DeathProofPartyKillers

Jelmezes Tarantino party a Tűzraktérben április 2-án!

 

Újabb tematikus őrület a Tűzraktérben április 2-án a Szomszédok Reloaded szervezőitől.

 

Lődd be magad Tarantino karakternek, és bulizz hajnalig a B-film császár elvarázsolt világában. A belső designnak köszönhetően úgy fogod érezni magad, mintha egy forgatásba csöppennél, éld át a szereped, de arra kérünk a Desert Eagle-t és a Hattori Hanzō kardot hagyd otthon!

 

Az este beszélgetéssel indul. Réz Andrással, Vágvölgyi B. Andrással, Varró Attilával és további meghívott vendégekkel járunk utána, miként hatott a fiatal videotékásra a trash, hogyan forgatta ki a B filmek stílusát, és alakította kultusszá a ponyvát.

 

Ezt követően a Cayetana zenekar indítja útjára bulit, majd a Patent with special guests aka The Stuntman´z fúvósokkal felturbózva játszik egy best of Tarantino filmzene válogatást. Éjféltől DJ Clairvo, BOV& Chocolizer (USA), az Acting like brothers és Lucrecia Protellor véres szettjei szórakoztatják a közönséget.

 

Egész éjjel vetítés és tűzzsonglőrök az udvaron.

 

Belépő: 600 HUF

Az első 100 jelmezes fecskendős felest kap ajándékba!

 

 

Linkek:

http://nmdblog.net

http://patentzenekar.hu/

http://cayetana.hu/

http://www.myspace.com/clairvo

http://www.lucreciaprotellor.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tarantinoparty.blog.hu/api/trackback/id/tr481786638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása